TOIMITUSEHDOT

Yleistä

Hiirenporras Design, Y-tunnus 3168267-3, Lapintie 2 e, 01760 Vantaa.

Hiirenporras Designin tuotteita voi tilata puhelimitse 040 5050855, sähköpostilla: terhi@hiirenporras.fi tai verkkosivuston www.hiirenporras.fi  kautta.

Tuotteiden hinnat näkyvät verkkosivustolla tuotteen esittelyn yhteydessä. Hinta sisältää arvonlisäveron (lukuunottamatta jälleenmyyjille tarkoitettua sivua, joka on suojattu salasanalla).

Tiedoista vastaa: Terhi Vaahtola, p. 0405050855, terhi@hiirenporras.fi

Hiirenporras Design pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

 

PUODILTA NOUDETTAVAT TUOTTEET

Tilaus

Tee tilaus sivulla www.hiirenporras.fi/puoti.  Vahvistamme sinulle sähköpostilla tuotteiden saatavuuden ja noutoajankohdan. Mikäli tuoteita ei noudeta sovitussa ajassa, tilaus purkautuu.

Nouto 

Tuotteiden nouto tapahtuu Hiirenportaan puodilta (Lapintie 2e, Vantaa), ellei toisin sovita. Pakkaamme tuotteet sovitulla tavalla valmiiksi. 

Maksaminen

Maksu suoritetaan noudon yhteydessä kortilla (Zettle), MobilePaylla tai käteisellä.

Kuljetus

Tarvittaessa voit tiedustella kotiinkuljetusta. 

Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin yhteys terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee alkuperäisessä kunnossa olevia, myyntikelpoisia tuotteita. Tuoretuotteilla (kukat) ei ole palautusoikeutta.

 

 POSTITSE TOIMITETTAVAT TUOTTEET (kortit, kirjat ja kalenterit)

Tilaaminen

Tee tilaus sivulla: www.hiirenporras.fi/kortit, www.hiirenporras.fi/kirjat, www.hiirenporras.fi/kalenteri

Toimitus

Hiirenportaan kortteja ja kirjoja toimitetaan myös postitse. Toimitusaika on normaalisti noin viikko. Ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian, jos tuote on loppunut tai emme saa toimitettua sitä normaalissa aikataulussa.  Toimituskulut veloitetaan Postin voimassa olevan hinnaston mukaisesti pakkauksen painon ja koon mukaan. 

Maksaminen

Vahvistamme sinulle sähköpostilla tilauksen lopullisen summan. Voit maksaa tilauksen MobilePaylla tai tilisiirtona (saat viestissä tiedot ennakkomaksua varten). Saatuamme vahvistuksen maksusta, laitamme lähetyksen eteenpäin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin yhteys terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee alkuperäisessä kunnossa olevia, myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuskustannukset itse.  Mikäli tuote on viallinen Hiirenporras Design korvaa palautuksen postikulut.

 

 

OMA PUUTARHANI -TAULU

Tilaaminen

Tee tilaus sivulla: www.hiirenporras.fi/taulut, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen, tarkentavia kysymyksiä työn toteutusta varten ja ohjeet ensimmäisen erän maksusta (puolet kokonaishinnasta).

Toimitus

Toimitusaika on noin yhden kuukauden. Tuotteen hintaan lisätään mahdolliset toimituskulut.

Maksaminen

Taulun kokonaishinta maksetaan kahdessa erässä: puolet taulun tilauksen yhteydessä ja loput taulun valmistuttua. Voit maksaa tilauksen laskulla tai MobilePayllä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Räätälöidyllä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksessa, ota siitä kuva ja laita viestiä terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.
Hiirenporras Design korvaa todennetusti vioittuneen tuotteen uudella.

 

 

KURSSIT

Ilmoittaudu sivulla: www.hiirenporras.fi/kurssit, saat sähköpostilla vahvistuksen ja ohjeet kurssin maksamiseen. 

Suorittamalla maksun eräpäivään mennessä varmistat paikkasi kurssilla. Tarvikkeet kurssia varten tilataan ennakkoon, joten maksu on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, voi toinen henkilö osallistua puolestasi (tai voit mahdollisesti osallistua myöhemmin pidettävälle kurssille). Ilmoitathan mahdollisimman pian muutoksista terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.