TOIMITUSEHDOT

Yleistä

Hiirenporras Design, Y-tunnus 3168267-3, Lapintie 2 e, 01760 Vantaa.

Hiirenporras Designin tuotteita voi tilata puhelimitse 040 5050855, sähköpostilla: terhi@hiirenporras.fi tai verkkosivuston www.hiirenporras.fi  kautta.

Tuotteiden hinnat näkyvät verkkosivustolla tuotteen esittelyn yhteydessä. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Tiedoista vastaa: Terhi Vaahtola, p. 0405050855, terhi@hiirenporras.fi

Hiirenporras Design pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

 

PUODILTA NOUDETTAVAT TUOTTEET
(istutukset, kranssit, kuivakukka-asetelmat, kortit ja kirjat)

Tilaus

Tee tilaus sivulla www.hiirenporras.fi/puoti.  Vahvistamme sinulle sähköpostilla tuotteiden saatavuuden ja noutoajankohdan. Mikäli tuoteita ei noudeta sovitussa ajassa, tilaus purkautuu.

Nouto ja poikkeusolot

Tuotteiden nouto tapahtuu Hiirenportaan puodilta (Lapintie 2e, Vantaa), ellei toisin sovita. Pakkaamme tuotteet sovitulla tavalla valmiiksi. Nouto ja maksu voidaan suorittaa ulkona poikkeusolot huomioiden.

Maksaminen

Maksu suoritetaan noudon yhteydessä kortilla (Zettle), MobilePaylla tai käteisellä.

Kuljetus

Tarvittaessa voit tiedustella kotiinkuljetusta. Hiirenportaan tuotteista vain kirjoja, kortteja ja tauluja toimitetaan postitse.

Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin yhteys terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee alkuperäisessä kunnossa olevia, myyntikelpoisia tuotteita. Tuoretuotteilla (kukat) ei ole palautusoikeutta.

 

POSTITSE TOIMITETTAVAT KORTIT JA KIRJAT

Tilaaminen

Tee tilaus sivulla: www.hiirenporras.fi/kortit tai www.hiirenporras.fi/kirjat

Toimitus

Hiirenportaan kortteja ja kirjoja toimitetaan myös postitse. Toimitusaika on normaalisti noin viikko. Ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian, jos tuote on loppunut tai emme saa toimitettua sitä normaalissa aikataulussa.  Toimituskulut veloitetaan Postin voimassa olevan hinnaston mukaisesti pakkauksen painon ja koon mukaan. (Esim. C5 Helposti-kuori 2,50 € tai XXS-lähetys 4,90 € .)

Maksaminen

Vahvistamme sinulle sähköpostilla tilauksen lopullisen summan. Voit maksaa tilauksen MobilePaylla tai Zettle-maksulinkillä. Saatuamme vahvistuksen maksusta, laitamme lähetyksen eteenpäin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin yhteys terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee alkuperäisessä kunnossa olevia, myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuskustannukset itse.  Mikäli tuote on viallinen Hiirenporras Design korvaa palautuksen postikulut.

 

 

OMA PUUTARHANI -TAULU

Tilaaminen

Tee tilaus sivulla: www.hiirenporras.fi/taulut, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen, tarkentavia kysymyksiä työn toteutusta varten ja ohjeet ensimmäisen erän maksusta.

Toimitus

Toimitusaika on noin yhden kuukauden. Tuotteen hinta sisältää toimituskulut Suomessa.

Maksaminen

Taulun kokonaishinta maksetaan kahdessa erässä: puolet taulun tilauksen yhteydessä ja loput taulun valmistuttua. Voit maksaa tilauksen laskulla, MobilePaylla tai Zettle-maksulinkillä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Räätälöidyllä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksessa, ota siitä kuva ja laita viestiä terhi@hiirenporras.fi tai 0405050855.
Hiirenporras Design korvaa todennetusti vioittuneen tuotteen uudella.